Kontaktirajte nas

Naša zgodba

Zgodba družinskega podjetja Pohištvo Potočnik sega v leto 1895. Z izdelavo pohištva po meri se danes ukvarja že četrta generacija. 

Naš proizvodni program temelji na materialih vrhunske kakovosti, na najvišjih tehnoloških standardih, na inovativnem dizajnu in funkcionalnosti. Nudimo visokokakovostno pohištvo po meri za celotno opremo notranjih prostorov: za vaš dom (od kleti do podstrešja), za poslovne prostore ter za turistične objekte.

Desetletja izkušenj in pretanjen občutek za potrebe naših strank nam omogočajo, da se prilagodimo še tako zahtevnim danostim prostora. Vsak kos pohištva je narejen po meri in z ljubeznijo do detajla, zato bo tudi vašemu domu podaril edinstven pečat.

Naša vizija je inovativnost, ki temelji na tradiciji. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, nenehnemu vlaganju v razvoj in tehnološko opremo, sledenju novim trendom in sodelovanju s priznanimi arhitekti in dizajneri smo danes to, kar smo. Večkratni nagrajenec in petkratni zmagovalec na sejmu Ambient ter eno od vodilnih slovenskih podjetij za izdelavo pohištva po meri.

Ker cenimo lepoto naravnih materialov

Ker ustvarjamo na temelju tradicije

Ker verjamemo v funkcionalnost sodobnega dizajna
Ker cenimo lepoto naravnih materialov

Ker ustvarjamo na temelju tradicije

Ker verjamemo v funkcionalnost sodobnega dizajna