Kontaktirajte nas
kuhinje, notranja vrata in ostalo pohištvo po meri
Nadaljujemo družinsko tradicijo ljubezni do dela z lesom
EDINSTVENO POHIŠTVO PO MERI,
KI ZDRUŽUJE INOVATIVEN DIZAJN IN FUNKCIONALNOST


Kuhinje

Kuhinje Potočnik odlikujejo materiali najvišje kakovosti, funkcionalnost in unikaten dizajn. Slednje dokazujejo tudi številne nagrade za vrhunsko oblikovane in tehnično dovršene izdelke našega podjetja.

Jedilnice in dnevne sobe

Dnevni prostor je osrednji prostor srečanja in druženja. Ne glede na to, ali je vaša dnevna soba in jedilnica zasnovana kot del kuhinje ali pa kot enota zase, ustvarjena bo po vaših individualnih predstavah. 

Spalnice in otroške sobe

Spalnice, otroške sobe, garderobni prostori in omare bodo načrtovani in izdelani glede na vaše mere in individualne potrebe.

Kopalnice

Z vrhunskimi materiali in tehnično dovršenimi izdelki bomo vašo kopalnico spremenili v vašo osebno oazo sprostitve in dobrega počutja.

Turistični objekti in poslovni prostori

Apartmaji, recepcije, hotelske sobe, gostinski objekti, poslovni prostori – izdelujemo vrhunsko pohištvo po meri, s katerim bodo vaši prostori zasijali v novi luči.

Pisarne

Ne glede na to, ali potrebujete celotno notranjo opremo poslovnih prostorov ali le »mini delovni kotiček« - našli bomo kreativne in funkcionalne rešitve za vaše individualne potrebe.

Notranja vrata

Notranja vrata Potočnik izstopajo po vrhunski kakovosti in sodobnem dizajnu. Vašim prostorom bodo podarila še zadnjo pikico na i.

Ostalo pohištvo

Nudimo vse za opremo vašega doma - od kleti do podstrešja. Previden izbor vrhunskih materialov, dolgoletne izkušnje in pretanjeno poznavanje potreb naših strank nam omogočajo izdelavo funkcionalnega in avtentičnega pohištva, ki bo vašim prostorom podarilo edinstven videz.

Nagrade

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, nenehnemu vlaganju v razvoj in tehnološko opremo, sledenju novim trendom in sodelovanju s priznanimi arhitekti in dizajneri smo danes to, kar smo. Večkratni nagrajenec in petkratni zmagovalec na sejmu Ambient ter eno od vodilnih slovenskih podjetij za izdelavo pohištva po meri.