Kuhinje

Je tudi pri vas kuhinja središče in zbirališče vse družine?

Je kotiček, v katerem se zbere družina pri lepo oblikovani in modni mizi, s katere dišijo pravkar pripravljene dobrote?

Morda pa je jedilnica prostor za domače »sestanke«, kjer družina načrtuje dan ali počitnice.

kuhinji se moramo počutiti udobno in imeti vse pri roki. Oprema in kuhinjsko pohištvo morajo biti izbrani funkcionalno, pa tudi višina delovnega pulta, uporabnost in dimenzije bele tehnike. Ne pozabimo na shrambo, postavitev električnih in vodovodnih priključkov, pravilno višino montirane nape v kuhinji. Zelo pomembne pa so tudi barve, ki si jih lahko izberete po svojem okusu in željah. Če želite imeti v kuhinji ves čas pomlad, se lahko odločite za rumeno ali zeleno barvo, izbirate pa seveda lahko tudi med veliko drugimi.

Si želite kuhinjo v modernem ali klasičnem slogu?

Moderne kuhinje imajo poseben dizajn, linije so čiste in oblike preproste, materiali sodobni in prostorifunkcionalni. Vse si lahko zamislite po svoje in kombinirate elemente, material in najnovejšo tehnologijo. So odprte, uporabne tudi kot del dnevnega prostora, lahko so tudi stičišče družabnega življenja. Prostor za kuhanje postane središče doma.

Klasične kuhinje vas bodo spomnile na obiske pri stari mami, kjer pohištvo v kuhinji ni imelo čistih linij, ampak je imel les več detajlov, ki so pripomogli k domačnosti. V klasičnih kuhinjah prevladujejo boljumirjene barve, seveda pa vam tega ni treba upoštevati, še posebno, če ji želite dodati pridih modnega.

Vse to vam omogočajo kuhinje po meri in pohištvo po meri.